“Ik kijk met een prettig gevoel terug op dit traject. Ik ben door Tamara echt gehoord en ook begrepen. Zij is een prettige coach, ze luistert en geeft ook tips waar je iets mee kunt. Mij heeft dat echt wel geholpen. Met name “het is goed zo“, was voor mij echt wel waardevol. 

Ook heel waardevol waren voor mij de momenten waarop we aandacht hebben besteed aan het piekeren en het perfectionisme wat me vaak in de weg zit. Ik ga daar nu echt bewuster mee om. 

Ik zit op dit moment lekker in mijn vel en kan me nu met een gerust hart op mijn opleiding richten zonder steeds die druk te voelen. Met name dat laatste was voor mij echt een belemmering. 

Verder wil ik nog kwijt dat als je iemand in zijn kracht laat staan, wat Tamara echt heel goed doet, je eigenlijk altijd op een goed resultaat afstevent. Dank daarvoor” 

“Positief goede begeleiding. Persoonlijke interesse. Deskundige begeleiding, zeer goed.”

 “Ik voelde me gezien en gehoord door haar. Ze wist me te bekrachtigen en aan te moedigen. Ik voelde me veilig en kon mezelf mede daardoor volledig open stellen. Dankzij Tamara voel ik me zelfverzekerder en heb ik nog meer vertrouwen in mijn kennis en kunde. Ik ben me er bewust van geworden dat ik echt iets te vertellen heb en iets moois kan bijdrage aan de maatschappij” 

 “Dankbaar dat ik Tamara heb mogen leren kennen! Soms wandelt iemand lang mee op je levenspad en soms maar kort. De korte wandeling kan echter net zo waardevol zijn als een lange wandeling Blijf alle mensen die op jouw pad komen zo mooie voeden en ze zullen allen tot bloei komen als ze inzien dat dit mogelijk is. Soms kom je op de ene plek niet tot bloei omdat het voor die persoon niet de juiste omgeving is. Tamara gaat zeker met haar coachees de juiste plek weer vinden” 

 “Tamara is altijd open en oprecht. Blijft het positief inzien en stimuleren. Erg betrokken en serieuze sparringpartner. Probeert goed patronen te doorbreken in haalbare stappen en focust op hetgeen dat al heeft bijgedragen” 

“Ik heb een prettige begeleiding ontvangen. Heel fijn dat dit traject er was. Twijfel bij mijn opleiding werden weggenomen. Als ik baalde bij tegenslag… dat ik mijn hart kon luchten was heel prettig. Door vragen die werden gesteld en oefeningen die ik heb gedaan om te voelen wat ik dacht, om tot de kern te komen, en door die gedachten te voelen lukte het om antwoorden te krijgen”

“Het herstellen van corona ging in het begin traag (longcovid) en dit zorgde voor mentale stress bij mij. Geduldig heeft Tamara mij hierin begeleid en steeds voor ogen gehouden dat kleine stappen naar herstel ook stappen zijn. Daarbij hebben we het veel gehad over fysiek herstel, en wat een lijf nodig heeft om gezond te zijn en te blijven. Niet de vraag: ‘Wat kan er niet door je coronabesmetting, maar wat kan nog wel’, stond centraal. Door samen met mij, zorgvuldige (gebaseerd op kennis) kleine stappen te zetten, heeft mijn herstel uiteindelijke kunnen excelleren.

In mijn gesprekken met Tamara kon ik blijven vertrouwen op de behoefte die er leeft in het werkveld. Deze behoefte hielpen mij om mijn product meer onder de aandacht te brengen. Het geloof in mijzelf, en het geloof van ‘iemand anders’ in mij, maakte dat dit mijn geloof versterkte. Daarbij was het fijn af en toe gefrustreerd te kunnen zijn, zonder dat dit werd veroordeeld, over de diverse lockdowns die mijn groei als bedrijf belemmeren.

Het meest waardevolle aan de begeleiding die ik heb gekregen van Tamara vind ik de gelijkwaardigheid die er tussen ons is. In alle momenten ervaarde ik dat zij MIJ ondersteunde. Dat zij in mijn belang dacht. En dan in de grote zin van het woord. Mijn belang met betrekking tot herstel, mijn belang met betrekking tot mijn ambitie, maar ook in mijn belang door duidelijk paal en perk te stellen mocht het ondernemerschap NIET voldoende draagkracht hebben. Anders gezegd, het was niet een traject van lekker volgen, maar ook van bewaken vanaf een positie die boven de situatie hangt.

Dus als ik in één zin zou moeten zeggen wat ik het meest waardevol vind aan de begeleiding dan is het dus het wederzijds respect en de empowerment aan mij”.

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Dat er gebruik is gemaakt van de vrijheid van de natuur is grote plus. Ik vond het fijn iemand te treffen waarmee ik op één lijn lag. En heb dit alles als zeer positief ervaren. Het traject heeft gezorgd voor mooie inzichten en eyeopeners bij mij”.

“Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en kan dit iedereen aanraden. Ik heb iedere keer uitgekeken naar de volgende afspraak”.

“De gesprekken die we voerden, het contact wat we hadden; Tamara was als een soort waakhond, een geweten die me bewust maakte van mijn valkuilen en voor mij zorgde. Ze zei heel vaak: Ga leuke dingen doen. Uit je hoofd in je lijf. Tijd voor jezelf nemen. Dat zegt nooit iemand tegen me”

“Ik kijk terug op een prettig, heel erg fijn en vertrouwd traject. Ik had geen enkele moeite dingen te delen. Voel me heel erg gesteund en heb een blind vertrouwen naar Tamara. Vanwege haar persoonlijkheid. Zelfs online had ik een klik met haar”