Via mijn blog deel ik hersenspinsels, geef tips hoe je gezond ouder wordt en het leven (nog) leuker kan, en vertel ik graag hoe het ook kan

voor jouw team | jouw bedrijf

Het is algemeen bekend dat verzuimpercentages hoog zijn en hoeveel een zieke medewerker per dag kost. Daarover kom ik niet kletsen. Vind ik punt 1 niet leuk en punt 2, inmiddels zijn we het ergens ook normaal gaan vinden. Ik kom ook niet kletsen over duurzame inzetbaarheid want veel mensen zegt dit niet écht iets.

Maar Tamaar, wat kom je wel doen dan?
Ik kom vertellen hoe je met simpele en kleine stappen groots resultaat behaalt. Voor lage verzuimpercentages zijn namelijk geen extreme dingen nodig!

Klaar met pleisters plakken?

Kom ik je graag helpen

De oplossing ligt niet bij het probleem.

Daarom ben ik me als loopbaan- en re-integratieadviseur gaan richten op leefstijl, vitaliteit en orthomoleculaire therapie. Vanuit mijn werkzaamheden in loopbaan en verzuim zag ik patronen die op preventieve wijze aangepakt kunnen worden. We kunnen namelijk gezond en gelukkig oud worden zonder gedoe.

Ik kom op toegankelijke, integrale eigenwijze kletsen over thema’s als; loopbaan, stress, voeding, beweging, slaap, ademhaling, onbewust (opgekropte) emoties en werk-privéritme. En hoe je brein hierin de stoorzender is.

We duiken de geschiedenis is van het bedrijf, wat de cultuur is en de visie.

Het resultaat: mensen nemen (vitaal) eigenaarschap over zijn leven.

Mijn aanpak: enthousiast, positief, soms provocatief en direct, met humor en energiek.

Ik bied maatwerk projecten

  • Praktische workshops waarin ik laagdrempelig trainingen geef over gezond ouder worden en hoe het leven en dus ook je werk (nog) leuker kan. Oftewel: leefstijl- en vitaliteitthema’s.
  • Advies over loopbaan, leefstijl en vitaliteit.
  • Borging. Zodat vitaliteit onderdeel is én blijft van de medewerkers en bedrijfscultuur.

Voor jouw team, jouw bedrijf.

Wat heb je dan als werkgever?
Gelukkig en gezonde medewerkers die vanuit eigen regie keuzes maken die hen het beste past.

“Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg”

Meer weten of gewoon even sparren?

Laten we samen een kop thee drinken (koffie vind ik vies) om de mogelijkheden te bespreken.

Met een gezonde blik naar een (nog) leuker leven