Jouw vitaliteit en ik

Waar denk jij aan bij het woord vitaliteit?

Vitaliteit is eigenlijk niets anders dan optimaal leven. Levensgeluk.

Dat jouw emoties, fysiek en mentaal, jouw energie, daadkracht en veerkracht de juiste ritme heeft. Jouw ritme. Ook wel balans genoemd maar ik vind dat zo’n woord dat je te vaak hoort. En daarmee zijn kracht verliest. Daarom ritme.

Het kan zijn dat één of meerdere van deze pijlers niet helemaal lekker gaat bij je. Daar help ik je graag bij. Op integrale wijze.

Zodat jij met een gezonde blik naar een (nog) leuker leven gaat.

Ik heb geen kantoor heb. Doe ik niet aan. Wel aan wandelen.

Wandelen in de natuur verlaagt jouw cortisol, hartslag en bloeddruk.
Verhoogt jouw gezondheid en creativiteit.

We dompelen ons onder in een groene omgeving. Zintuigen aan. Volgen onze voeten.

BMI, gewicht wegen, calorieën tellen. Doe ik ook niet aan. Wel aan jou leren luisteren naar je lijf. Wat het nodig heeft. Hoe het zich voelt.

Een goed gewicht. Strakker en lekker in je vel. Dit is het niet het doel maar een mooie bijkomstigheid van een vitaal leven. Van gelukkig en gezond oud(er) worden.

Door inzicht te geven in gezonde leefstijl (voeding, beweging, slaap, ademhaling). Over eigen regie, gedachten en overtuigingen, dilemma’s, kernwaarden, zelfinzicht en (vitaal) eigenaarschap. Gaan we samen op pad naar een (nog) leuker leven.

Ik heb 2 opleidingen gedaan gerelateerd aan leefstijl, vitaliteit en orthomeluculair. Als ik iedereen hetzelfde zou adviseren en alleen wat volgens deze boeken “hoort”, dan zouden een heleboel mensen nog steeds klachten houden of zelfs krijgen.

Daarom gaan we in een voor jou op maat gemaakt traject aan de slag.

Mijn aanpak is enthousiast, positief, soms provocerend, met humor en energiek.

Ik zet jou letterlijk en figuurlijk in beweging.

Mijn ervaring is dat verandering al plaatsvindt na onze eerste sessie. En dat een sessie of 4 voldoende is.

Als Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach doe ik niet aan symptoombestrijding. We gaan naar de kern. Dit kan soms confronterend zijn. Pijnlijk. Emotioneel. Ik help je hierbij.

Ik vertel jou niet wat je niet moet doen. Samen kijken we naar wat wel werkt voor jou!

Zodat jij kunt zijn wie je écht bent!